שניצל תירס: הדרך הקלה והטעימה לומר "תודה"
אז מה יש לנו כאן היום? אה, כן! ברכה אחרונה לשניצל תירס – אותו מאכל קסום שמצליח לחמם את הלב ולהשביע כל רעב עם קריספיות שלא תמצאו בשום מקום אחר. שניצל תירס: אוכל של ילדים, אוכל של מתבגרים, אוכל של מבוגרים (ואפילו של פנסיונרים – רק תוסיפו רוטב לימון)! בואו נצא לדרך!
למה דווקא שניצל תירס?
שניצל תירס הוא לא כמו כל מאכל שגרתי. הוא לא רק טעים, אלא יש לו גם כמה יתרונות שאני לא יודעת אם כולם מכירים:
- רבגוני: אפשר לשלב אותו בסלט, לפנק את עצמנו בסנדוויץ', או פשוט לאכול עם קטשופ.
- בריאותי: בואו נשים דברים על השולחן – זה תירס, חבר'ה! אם זה תירס, זה אומר בריאות!
- קל להכנה: במקרה ואתם חוטאים בלהיות מאוד עסוקים, שניצל תירס מצריך מינימום השקעה – פשוט תזרקו אותו במחבת ותשכחו ממנו לשעה!
איך לעשות זאת באופן מושלם?
אם אתם מחפשים את המתכון המושלם, כדאי לעשות את הדברים הבאים לפני שמתחילים:
- הכנה מראש של תיבול – קצת פפריקה, מעט מלח, ואולי נגיעה של כורכום.
- להשתמש בשמן איכותי – כי למה לא?
- לזכור לבדוק את השניצל כל 5 דקות – בדיוק כמו בני הזוג שלנו, הם אוהבים תשומת לב!
ועכשיו – הברכה!
אז הנה, ברכה קצרה על שניצל תירס:
שניצל אהוב שלי,
אתה המושיע שלי בכל ארוחה, אתה מבטיח שאני לא אשאר רעבה – תמיד פריך, תמיד טעים, ולפעמים – אפילו מפתיע! מתחרה כאן עם כל הפיז'ה והבורגר, אבל מודה שאני תמיד חוזרת אליך, אל תימנע ממני, אתה כל כך כוכב! חיים שלי, תל אביב לא הייתה כולה תוססת כל כך בלעדיך!
לסיום…
שניצל תירס, תן לי לחזור אליך כל יום! אתה נראה יותר טוב עם כל ביס, והלב שלי מתמלא באושר בכל פעם שאני רואה אותך על הצלחת. תודה על כל הקריספיות והטעם! תמשיך לפנק גם אותנו, גם את הדורות הבאים, וכל טוב אחר שהחיים מביאים.