כך תכינו אינסטנט פודינג וניל עם שמנת מתוקה בקלות

אינסטנט פודינג וניל עם שמנת מתוקה – המתכון המדהים שלכם!

לפעמים, כל מה שאנחנו צריכים זו מנה מתוקה שמזכירה לנו ימים טובים, רגעים מתוקים, וריחות שמחזירים אותנו לשולחן הסלון של סבתא. ואיזו מנה יכולה להיות יותר מושלמת מאינסטנט פודינג וניל עם שמנת מתוקה? מדובר במנה ממכרת, שמשגעת את החושים ומציעה הרמוניה של טעמים, שממש נמסה בפה. אין כמו ללקק את האצבעות אחרי מרקחת כזו! מתכון זה פשוט ואדיר, ואתם תראו כיצד אפשר להכין את המתוק הזה בקלות ובמהירות, מבלי להשאיר הרבה לכלים מאחור.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן קירור: 2-3 שעות
  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל-6-8 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את הפודינג הכי טעים שיש, נצטרך את המרכיבים הבאים:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה (למכה את כל מה שאתם מכירים)
  • 500 מ"ל חלב
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 1/2 כוס סוכר (אם אתם אוהבים מתוק, אפשר להוסיף עוד)
  • 1 כ tsp vanillin (אם יש לכם, זה משגע את הטעם!)
  • שוקולד מריר מגורר לקישוט (לחלוטין מוסיף עונג)

מרכיבים חלופיים

אם אתם רוצים לגרסה טבעונית של הפודינג הזה, פשוט החליפו את השמנת המתוקה בחלב קוקוס או שיבולת שועל. גם החלב אפשר להחליף בחלב סויה או חלב שקדים, בצורה שתשמור על טעמו המדהים!

שלבי ההכנה

אז מה עושים עכשיו? פשוט מאוד – נתחיל עם הכנת הפודינג:

  1. בקערה גדולה, נניח את החלב ונוסיף את אינסטנט פודינג וניל.
  2. נוסיף גם את הסוכר ו-vanillin, ונערבב היטב עד שהכל מתמזג.
  3. בעזרת מיקסר, נניח את השמנת המתוקה ונקציף אותה עד שהיא מקבלת מרקם אוורירי ונעים.
  4. נוסיף כשליש משמנת המתוקה לתערובת החלב, ונערבב בתנועות קיפול רכות עד שהכל מתמזג.
  5. נוסיף את יתרת השמנת ונתערבב שוב בתנועות קיפול.
  6. נערבב היטב, עד שתצא תערובת הומוגנית.
  7. נשפוך את התערובת לתוך קערות אישיות או לקנקן גדול.
  8. נכסה עם ניילון נצמד ונשמור במקרר לפחות 2-3 שעות, עד שהתערובת מתייצבת.

וכעת, המתכון לא נסתיים פה. אפשר להשיג תוצאות רבות באפשרויות קישוט! אחרי שהפודינג התייצב, אתם יכולים לשדרגו בתוספות שיביאו את המנה לשיאים חדשים.

תוספות ושדרוגים אפשריים

לכן, מה ניתן להוסיף כדי להפוך את הפודינג הזה לאגדי? קודם כל, שוקולד מריר מגורר הוא תמיד רעיון מצוין – הוא מעניק מרקם פריך שמשדרג את הפודינג. בנוסף, פרי טרי כמו תותים או bananes יכול להוסיף עסיסיות ורעננות.

אם אתם מחפשים משהו אחר, אפשר להוסיף אגוזים קצוצים או אפילו סירופ מייפל או דבש מעל. הם יכולים לתת מתיקות משגעת. עוד תוספות אפשריות הן קונפטורה של פירות יער, שוקולד חם מתוק או אפילו גבינת מסקרה לקונטרסט בין הטעמים.

שאלות ותשובות

איך хранить את הפודינג?

הפודינג נשאר במצב מעולה במשך 3-4 ימים במקרר, אז אל תחששו להכין יותר מדי!

מה לעשות אם אני לא אוהב וניל?

אפשר לשים לכל טעם פודינג שאתם אוהבים – שוקולד, תותים, קוקוס – תמצאו מה שמשגע אתכם.

האם אפשר להכין בעצם פודינג ללא חלב?

בהחלט! פשוט השתמשו בחלב צמחי כמו חלב שקדים או סויה. זה עובר!

אפשר לקשט עם פירות?

בוודאי! פירות טריים יכולים להביא טעמים נוספים ולהפוך את זה ליותר קליל.

איך יודעים שהפודינג התקשה מספיק?

חכו לפחות שעתיים במקרר, והכי טוב לחכות בלילה שלם – תודו שזה שווה את זה!

האם אפשר להכין את זה יום לפני?

מן הסתם! יום לפני הכנת המנה, זה עוזר להגביר את הטעמים.

האם המתכון כשר?

כל עוד בחרתם מוצרים כשרים, כן!

איזה כלי צריך להשתמש להכנת הפודינג?

קערה גדולה, מיקסר וכמה קעריות אישיות – פשוט!

כיצד אדע כמה סוכר להוסיף?

סוכר הוא עניין של טעם. אם אתם אוהבים מתוק, אל תהססו להוסיף עוד קצת.

האם אני יכול לשדרג את הפודינג עם תהליך אפייה?

אולי! אבל זה נהיה קצת יותר מורכב – אבל זה עלול להיות שיטת מתכון חדשה!

לאחר שתכינו את הפודינג הזה, אני ממליץ לשתף עם כל החברים שלכם! תנו להם לטעום את המושלם ומה שנראה כאילו זה יצא מהחלון של סבתא. זה מדהים איך מתכון פשוט כזה יכול לגרום להרבה אושר – אז יאללה, קדימה, שימו את ידיכם לעבודה! וכמובן, שתפו בכל רשתות החברתיות את המתכון שממש משגע את כולם!

כתיבת תגובה