מזל טוב, ירקות אהובים!
אני בטוח שהגעתם לכתב הברכה הזה כי שמעתם שיש לכל דבר כזה ברכה אחרונה, נכון? אז נכון, לפני שמזמינים את השף, אנחנו חייבים לברך את הירקות שלנו על כל מה שהם עושים בשבילנו. הנה מה יש לנו להגיד לירקות שלנו לפני שאנחנו שולחים אותם למי שיבשל אותם או נאכל אותם:
אז מה נברך בברכה אחרונה?
יש כמה דברים שאנחנו חייבים לקבוע לפני שממשיכים. קודם כל, מי הם הירקות שלקחנו וכיצד הם נוגעים בחיינו. הרשימה לא קצרה:
- גזר, שאתה תמיד חושב שהוא אדום בסלט, אבל אז אתה זוכר שהוא כתום!
- מלפפון, שלא יכול לסבול את כל התחרויות והחיתוכים!
- חסה, שלפעמים מתבללת סלסלות ושוכחת לחייך לתמונה.
- תפוח אדמה, שלא אכפת לו להיות מעוך או ממולא, הוא תמיד שמח!
לברך את הירקות השונים
כמובן שכל ירק טעון בייחודיות ובאהבה. מה שנראה מובן מאליו יכול להיות רגע מרגש:
- גזר: "גזר, תודה על הצבע שצבעת את חיינו."
- מלפפון: "מלפפון, סליחה על כל הפעמים שבלבלתי אותך עם קישוא!"
- חסה: "חסה, את תמיד מתפשטת בשבילנו, אבל מסרבת לרדת משם."
- תפוח אדמה: "תפוח אדמה, אל תדאג, תמיד נבשל אותך בדרך הכי טעימה שאפשר!"
ועכשיו, לסיום
לסיכום, הבהרה לירקות שלנו – אתם נהדרים, לא משנה באיזה מתכון ניסינו אתכם. הביאו שמחה, טעמים וצבעים בכל מנה, ואנחנו נשמח להמשיך לאכול אתכם כל יום מחדש. תזכרו, בריאות היא כוח – גם אם אתם לא בצורת סלט! שתהיה לכולכם ארוחה מהנה!