מתעסקים עם כמויות גדולות של אוכל קפוא כמו דגים, עוף ובשר? כנראה שאתם צריכים מסור סרט בשר חשמלי. מסור הסרט יעזור לכם לחתוך את הנתח שאתם רוצים ביעילות, מהירות ודיוק מירבי. אם אתם עוסקים בתעשיית המזון וצריכים לחתוך כמויות גדולות של אוכל קפוא, זה ללא ספק המכשיר שאתם חייבים במטבח שלכם.
מה אסור לעשות כשעובדים עם אוכל קפוא
בשביל לחסוך עלויות במכשירים, לא פעם מנסים האנשים אשר אחראיים על חיתוך אותו אוכל קפוא, להיות יצירתיים ולנסות לחתוך את האוכל בדרכים שונות שיכולות להיות גם לא מועילות וגם להוביל לפגיעה פיזית באנשים האמונים על החיתוך. סכינים, חדים ככל שיהיו, לא יצליחו לספק לכם את העובי הנדרש ואיכות החיתוך שמסור סרט בשר חשמלי יספק לכם. בנוסף, המאמץ הפיזי יהיה גדול יותר, העובדים יהיו מותשים והכי גרוע, חיתוך לא נכון של בשר או דגים קפואים יכולים להוביל לפגיעה באצבעות הידיים או במקרים קיצוניים אף לנזק גדול יותר. מסור הסרט החשמלי יחסוך לכם מאמץ מיותר, יספק לכם חיתוך מדוייק וכמובן גם את ריסוק העצמות שנשארות בבשר.
מה צריך לדעת לפני שקונים מסור סרט?
פונקציונליות היא שם המשחק. מדדו היטב את האזור המיועד לאכלס את מסור הסרט, כמובן קחו בחשבון את שקע החשמל, כי אם יש משהו שאתם לא רוצים במטבח שלכם, זה כבל חשמל ארוך שמשתלתשל על הרצפה ויכול לבדו להפוך לסכנה.
דבר חשוב נוסף שאתם צריכים לדעת על המכשיר שאתם רוכשים הוא קלות הניקיון שלו. מסור סרט הבשר שאתם רוכשים חייב להיות קל לניקוי. מעבר לזמן שאתם תחסכו על ניקיון, קחו בחשבון שאם לא מקפידים או שקשה לנקות את המכשיר, אתם עלולים לפגוע בבריאות לקוחותיכם. מספיק שלא שמתם לב שנשארו חתיכות דג ובשר שיצברו בקטריות ויעברו בחיתוכים הבאים ללקוחות שלכם. זהו מצב מסוכן שאתם חייבים להקפיד עליו.
ועוד דבר שקריטי לדעת הוא רמת הבטיחות של המכשיר. וודאו כי הוא עומד בתו התקן הנדרש, וכמובן הסביבה בו אתם ממקמים אותו בטיחותית לעבודה.