ציוד למטבח המוסדי – על אילו פרטים אסור לכם לוותר ואיך לתכנן את הרכישה בצורה נכונה?

רכישת ציוד למטבח המוסדי יכולה להיות כרוכה בהרבה כאבי ראש. הרי בתור אנשים האחראים על מטבח המייצר מדי יום ביומו מנות מזון אדירות, אתם בוודאי לא רוצים לרכוש דברים שחברי הצוות שלכם לא ימצאו אותם פונקציונאליים, ואתם תגלו מהר מאוד כי בזבזתם סכומי כסף אדירים על מכשירים שלא מנוצלים בפועל.

פן נוסף להתעסקות, הוא שאתם בטח לא רוצים לרכוש מוצרים שאכן חיוניים לעבודה השוטפת שלכם אך העובדים מתקשים בתפעולם ולכן הם מבזבזים זמן יקר. בסופו של דבר, המיכשור חייב להיות קל לתפעול שכן למהירות בה העבודה מתבצעת יש חשיבות רבה. אז אספנו עבורכם רשימה של מספר פריטים שאתם לא יכולים לוותר עליהם ושגם יהיו פשוטים להפעלה ולא יצריכו מכם יותר מדי התעסקות בלימוד העובדים שלכם:

קוצץ ירקות- נשמע טריוויאלי, אך אין ספק כי מדובר במוצר שיכול לחסוך לצוות שלכם זמן עבודה יקר. במקום שהם ישבו חצי יום בקילוף וחיתוך הירקות, הקוצץ מקצר את זמני העבודה במהירות. חשוב לרכוש מוצר שמעבר לכך שיהיה נוח וקל לתפעול, גם הניקיון שלו יהיה פשוט ולא יצריך התעסקות מיותרת.kitchen-731351__340[1]

מגנט לסכינים- כן, בכוונה אנחנו לא מציינים כאן את המוצרים הברורים מאליהם כמו מדיח תעשייתי וכו' אלא את הדברים הקטנים והפשוטים שיהפכו את העבודה שלכם ליעילה יותר. מגנט לסכינים הוא בהחלט אחד כזה. בכל מטבח, על מנת להיות פרודקטיבי ביותר, חשוב שיהיו נהלי עבודה ברורים. סיימתם לחתוך משהו? תחזירו את הסכין למקום. מגנט לסכינים ממוקם במקום בולט ונגיש וחוסך לכם זמן החיפושים והניחושים איפה כל עובד שם את הסכין והיכן הוא מתחבא. מסיימים לחתוך ושמים על המגנט. פשוט וקל.

מטחנת בשר- אפשר לקנות את הבשר טחון מספק חיצוני, או שאפשר לשלוט על הכמויות, לנצל את הנתח שיש לכם בצורה חכמה ויעילה יותר וכמובן לצמצם עלויות ולמקסם את ניצול הנתח בצורה משמעותית.

אלו הם פריטים שאתם חייבים לאכלס במטבח שלכם. ציוד למטבח המוסדי אינו משהו שיש להקל בו ראש ולכן היוועצו עם אנשי מקצוע לפני שאתם מזמינים משהו.

כתיבת תגובה